WAO Team Finland

Yksi suurimpia agilitytapahtumia maailmassa on vuosittain käytävä World Agility open Championships jossa maailman parhaat agilitykoirakot ottavat mittaa toisistaan. Suomi on perinteisesti ollut WAO:ssa vahva ja mitaleita on vuosien saatossa kotiutettu lukuisia. Vuonna 2018 mitalin toivat Suomeen Janita Leinonen ja bordercollie Fu jotka olivat Games-kilpailun kolmansia. Vuoden 2019 kilpailut järjestetään 16.-20.5. Hollanissa. Suomen joukkue valittiin 3.2.2019 Janakkalassa järjestetyissä karsintakilpailuissa. PRObalans tukee Suomen joukkueen matkaa Hollantiin ja toivottaa onnea ja menestystä!  facebook.com/waofinland/

V-P Lehtomäki valjakkoineen

Vesa-Pekka Lehtomäki on yksi Suomen menestyneimpiä koiravaljakkoajajia. Hän kilpailee sprinttimatkoilla kuuden ja kahdeksan koiran luokissa, ja hän on voittanut useita mitaleita SM-, EM- ja MM-tasolla. Viimeisin arvomitali tuli Ranskasta helmikuussa 2019, jossa hän ylsi MM-hopealle kahdeksan koiran valjakolla. Lehtomäki nappasi myös 2018 Suomenmestaruuden Sp8-luokassa.

Lehtomäki kilpailee skandinavian houndeilla ja hän kasvattaa itse omat kilpakoiransa. ”Voittajakoiravaljakon kokoaminen rakentuu monista asioista. Yksi niistä on hyvän ravinnon lisäksi kovan treenin aikana tarvittavat lisävitamiinit, erityisesti B- ja E-vitamiinit. Korkeatasoiset B- ja E-Balans-vitamiinit ovat minun valintani valjakkokoirilleni. Lisäksi luotamme Pectbalans maitohappobakteerivalmisteeseen reissuripulin ehkäisemisessä”, Lehtomäki toteaa.

Emmi Heikkinen, lemmikkieläinten ravitsemusneuvoja, Carnin

Emmi Heikkinen tarjoaa ravitsemusneuvontaa ja yksilöllistä ruokinnan suunnittelua lemmikeille. Neuvonnan pohjana Heikkinen käyttää tämänhetkistä tutkimustietoa sekä kansainvälisiä koirien ja kissojen ravitsemussuosituksia. Heikkisen omaan nelijalkaiseen perheeseen kuuluvat valkoinen länsiylämaanterrieri Tarmo, parsonrusselinterrieri Lysti sekä neva masquerade Kitty. Koirien kanssa Heikkinen harrastaa pääasiassa agilityä, ja kissojen kanssa hän käy ajoittain näyttelyissä.

”Lemmikin oikeanlainen ravitsemus on tärkeää, ja parhaimmillaan se edistää niiden hyvinvointia sekä auttaa parempiin suorituksiin kilpakentillä. Työssäni autan lemmikin omistajia ruokkimaan koiransa ja kissansa mahdollisimman terveellisesti, mutta samalla jokaisen arkeen sopivalla tavalla. Vaikka ravitsemus on tiedettä, niin sen käytännön toteuttamisen ei tarvitse olla vaikeaa. Probalans® -sarjasta löytyy yksittäisiä vitamiineja ja kivennäisaineita, joiden avulla lemmikin ruokavalio voidaan toteuttaa todella yksilöllisesti. Tuotteet ovat myös kotimaisia, puhtaita ja laadukkaita”, Heikkinen kiteyttää.