WAO Team Finland

Yksi suurimpia agilitytapahtumia maailmassa on vuosittain käytävä World Agility open Championships jossa maailman parhaat agilitykoirakot ottavat mittaa toisistaan.Suomi on perinteisesti ollut WAO:ssa vahva ja mitaleita on vuosien saatossa kotiutettu lukuisia. Vuonna 2018 mitalin toivat Suomeen Janita Leinonen ja bordercollie Fu jotka olivat Games-kilpailun kolmansia. Vuoden 2019 kilpailut järjestetään 16.-20.5. Hollanissa. Suomen joukkue valitaan 3.2.2019 Janakkalassa järjestettävissä karsintakilpailuissa. PRObalans tukee Suomen joukkueen matkaa Hollantiin ja toivottaa onnea ja menestystä!  facebook.com/waofinland/

 

V-P Lehtomäki valjakkoineen

Vesa-Pekka Lehtomäki on yksi Suomen menestyneimpiä koiravaljakkoajajia. Hän kilpailee sprinttimatkoilla kuuden ja kahdeksan koiran luokissa, ja hän on voittanut useita mitaleita SM-, EM- ja MM-tasolla. Viimeisin arvomitali tuli Italiasta helmikuussa 2018, jossa hän voitti MM-kultaa kahdeksan koiran valjakolla. Lehtomäki nappasi myös 2018 Suomenmestaruuden Sp8-luokassa.

Lehtomäki kilpailee skandinavian houndeilla ja hän kasvattaa itse omat kilpakoiransa. ”Voittajakoiravaljakon kokoaminen rakentuu monista asioista. Yksi niistä on hyvän ravinnon lisäksi kovan treenin aikana tarvittavat lisävitamiinit, erityisesti B- ja E-vitamiinit. Korkeatasoiset B- ja E-Balans-vitamiinit ovat minun valintani valjakkokoirilleni.” – Lehtomäki toteaa.

 

Valjakkourheilija Riitta Kempe

PRObalans on tehnyt pitkään yhteistyötä Riitta Kempen kanssa. Kempe on maamme johtavia koirien ravitsemuksen asiantuntijoita ja oman valjakkourheiluharrastuksensa kautta hän on perehtynyt erityisesti vaativassa kilpakäytössä olevien koirien tarpeisiin. Kempe on saavuttanut valjakoillaan MM-hopeaa ja -pronssia sekä useita Suomen- ja Pohjoismaiden mestaruuksia. Hän kisaa pääasiassa kuuden koiran sprinttiluokissa ja keskipitkillä matkoilla. Tulevalla kaudella hän on varmistanut paikkansa 2019 MM-kilpailuihin.