Urheilukoiran ravitsemusvalmennus, osa 5: tulokset

Meikäläinen suunnistaa kohta kesälomalle, mutta sitä ennen laitetaan pakettiin tää mun puoli vuotta kestänyt ruokavalmennus. Aikaisemmin ollaankin taidettu jo mainita, että ruokaa ei mun pettymykseksi tippunut – eikä tipu – lisää… No mitäs hyötyä tästä sitten oli? Lue lisää.

Lue lisää...

Ideoita kotiaktivointiin

Vaikka treenit olisi peruttu ja treenihallit suljettuna, kotona ja kotinurkillakin voi keksiä kaikkea kivaa. Kokosin erilaiset aktivointi-ideat muistilistaksi, kas tässä!

Lue lisää...

Tassut kuntoon

Oon kuullut että joillakin lenkkeily ja harrastaminen käy vähän tassujen päälle. Ajattelin jakaa teille tällaisen pienen tietopaketin jotta kaikki pystyisivät nauttimaan kivasta tekemisestä ilman tassuongelmia.

Lue lisää...

Multibalans uudistui!

Tähän ikään mennessä oon oppinut, että ruokaa on monenlaista. Jos haluutte tietää miksi me koirat ei voida syödä vaikka ihan pelkästään sitä pakastimesta tulevaa raakaa lihaa, pyysin mun kaveria Emmi Heikkistä kertomaan teille lisää aiheesta.

Lue lisää...

Lempin joulu

Ootteko huomanneet, että viime aikoina on hössötetty ihan kamalasti jostain joulusta? Mä ajattelin, että nyt on hyvä hetki jakaa muutama hyväksi havaittu vinkki, joilla joulun vietto sujuu leppoisasti niin meiltä koirilta kuin meidän ihmisiltäkin.

Lue lisää...

Urheilukoiran ruokinta

Urheilevalle koiralle ruoka on tärkeä juttu. Siksi mä oonkin pyytänyt, että Heikkisen Emmi, lemmikkien ravitsemusneuvoja, kertoo mun lukijoille vähän lisää urheilukoiran ravitsemuksesta.

Lue lisää...

Tunnelmia TOKO:n MM-kilpailuista

Arvatkaa mitä – mun oma ihminen Maiju pääsi mukaan Suomen edustusjoukkueeseen TOKO:n MM-kisoihin kisakaverinaan meidän Ihme! Kiinnostaisiko teitä kuulla, miten kaksikon reissu sujui?

Lue lisää...

Suomenmestarin haastattelu

Lempi tässä moi! Se on nyt elokuu ja lomat ohi. Tämä onkin meille harrastuskoirille kiireistä aikaa, koska tässä kuussa maan parhaat koirat ratkoo suomenmestaruuksia eri harrastuslajeissa.

Lue lisää...

Lisäravinteet kissojen ruokinnassa

Mun korviin kantautui tässä hiljattain, että moni on kaipaillut neuvoja kissan ruokinnan toteuttamiseen. Senpä takia lainasin kynääni tällä kertaa lemmikkieläinten ravitsemusneuvoja Emmi Heikkiselle.

Lue lisää...

Mitä kasvava pentu syö?

Tänään pääsette kurkkaamaan mitä mun ruokakupistani löytyy. Mutta kannattaa kurkata nopeasti, koska mulla ei ole tapana jahkailla syömisen kanssa.

Lue lisää...

Kuka on Lempi?

Moi! Mun nimi on Lempi. Mut on pyydetty kirjoittamaan tänne juttusarjaa, jossa hankin tietoa erilaisista mielenkiintoisista koiran elämään liittyvistä asioista. Itse en vielä tiedä paljoa, mutta olen kova tyttö selvittämään.

Lue lisää...